نظام دادن به مشاغل کشاورزی منجر به ارتقای کیفیت محصولات داخلی و اصلاح زنجیره تامین و تولید می شود

ساخت وبلاگ

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: نظام دادن به مشاغل کشاورزی منجر به ارتقای کیفیت محصولات داخلی و اصلاح زنجیره تامین و تولید می شود.

مهندس حسین صفایی در گفتگو با خبرگزاری ایرنا در مشهد، ساماندهی مشاغل كشاورزی را دچار عقب ماندگی 50 ساله نسبت به ساماندهی مشاغل صنفی شهری ذکر و بیان کرد: کار ساماندهی مشاغل روستایی از سال 1387 در کشور آغاز شده است.

وی افزود: قانون نظام صنفی کشور مربوط به 50 سال قبل و متمرکز بر ساماندهی مشاغل شهری بوده است لذا مشاغل كشاورزی طی تمام این سالها از این مهم بی بهره بودند.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران به ابلاغ قانون ساماندهی مشاغل روستایی از سال 87 اشاره و بیان کرد: بر این اساس تاکنون در 410 شهرستان کشور، نظام صنفی کشاورزی شکل گرفته است.

وی ادامه داد: همچنین استانداردهای 300 مورد از مشاغل كشاورزی تاکنون تدوین شده و از چهار میلیون بهره بردار بخش کشاورزی هم اینک 750 هزار کشاورز دارای پروانه صنفی کشاورزی شده اند.

صفایی گفت: آیین نامه اولیه نظام صنفی كشاورزی، نارسایی هایی داشت لذا بر اساس قانون هم اکنون بازنگری و بازنویسی آیین نامه اجرایی نظام صنفی کشاورزی در دست رسیدگی است و در کمیسیون حقوقی و لوایح هیات دولت مراحل پایانی خود را طی می کند.

وی افزود: بر اساس اصلاحات صورت گرفته در آیین نامه کار به صورت تخصصی دنبال و مشاغل کشاورزی در قالب هفت گروه و زیربخش تقسیم می شوند و در هر شهرستان هفت اتحادیه صنفی برای فعالیتهای کشاورزی در زمینه باغی، زراعی، طیور و دام، صیادی و دیگر موارد تشکیل و فعال خواهد شد.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته در برنامه ششم توسعه 70 درصد بهره برداران بخش کشاورزی دارای پروانه فعالیت در مشاغل كشاورزی می شوند که خود امکان برنامه ریزی بهتر و صحیح تر را در این بخش فراهم می کند.

ستاداجرایی نظام صنفي كشاورزي خراسان رضوي...
ما را در سایت ستاداجرایی نظام صنفي كشاورزي خراسان رضوي دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : keshavarzeeo بازدید : 44 تاريخ : پنجشنبه 25 شهريور 1395 ساعت: 15:00