در مأموریت نظارتی دفتر امورتشكلهای كشاورزی به استان گلستان تاکید شد: ضرورت تشکیل کارگروه های تعیین ا

ساخت وبلاگ

مأموریت نظارتی دفتر امورتشكلهای كشاورزی به استان گلستان با هدف بررسی و بازدید از اقدامات و نحوه فعالیت نظامهای صنفی كشاورزی استان گلستان در روزهای دهم و یازدهم بهمن ماه 1395 انجام شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نظام صنفی کشاورزی، در این برنامه نظارتی دفتر نظام صنفی كشاورزی استان و دفاتر نظام صنفی شهرستانهای گرگان،گمیشان،كردكوی مورد بازدید قرار گرفتند.

نظام صنفی كشاورزی در استان گلستان با حمایت و هدایت سازمان تعاون روستایی و تلاش اعضای هیأت مدیره های آن در 14 شهرستان بیش از 43000عضو را كه بالغ بر 30 درصد بهره برداران كشاورزی استان را شامل می شود، جذب نموده است. از سه نظام صنفی مورد بازدید در این برنامه نظارتی، نظام صنفی كشاورزی شهرستان گرگان با بیش از 8000عضو، گمیشان با بیش از2000 عضو و كردكوی با بیش از 3000 عضو بودند.

این نظامها توانسته اند در شورای اداری شهرستان و سایر جلسات مرتبط با بخش در سطح جهادكشاورزی و فرمانداری عضویت داشته و با پیگیری مسائل مربوط به بازار محصولات كشاورزی در برنامه های خرید تضمینی بعنوان ناظر برای جلوگیری از ضایع شدن حق كشاورزان حضوری فعال داشته باشند. این نظامها با پیگیری و رایزنی با سازمان تأمین اجتماعی توانسته اند امكان برخورداری واحدهای كشاورزی را از معافیت بیمه كارفرمایی فراهم سازند، اقدامی كه در بیشتر شهرستانهای این استان به نحو قابل توجهی مورد پیگیری نظام صنفی بوده است و تاكنون بیش از27000نفر از كارفرمایان كشاورزی از این امكان بهره مند شده اند.

از بین نظام صنفی شهرستانهای مورد بازدید، نظام صنفی کشاورزی شهرستان گرگان كه بیشتری تعداد عضو را در بین نظامهای صنفی شهرستانهای این استان دارد مجهز به بانك اطلاعات اعضا می باشد كه با بهره گیری از آن می تواند انواع اطلاعات اعضا را در زمینه های مختلف استخراج و ارائه دهد. این اقدام از وظایف نظامهای صنفی شهرستانی است و انتظار می رود در تمامی شهرستانهای كشور به اجرا درآید.

تعامل و ارتباط مثبت و سازنده با تعاون روستایی و حمایت و پیگیری ویژه این سازمان از نظامها به عنوان نهاد نظارتی و حمایتی دولتی از نقاط قوت نظامهای صنفی در این استان می باشد. اعتقاد نظامهای شهرستانی این استان به تقویت نظامهای استانی و كشور برای پیگیری مسائل و مشكلات در سطوح استانی و ملی، باعث شده پرداخت سهم 20درصد نظام استان و كشور مورد توجه این نظامها بوده و نسبت به واریز آن اقدام نمایند.

مسائلی كه ضروری است مورد توجه جدی نظامهای صنفی قرار گیرد و متآسفانه هم در این استان و هم سایر شهرستانهای كشور مورد كم توجهی بوده است، عبارت است از:تشكیل كارگروه های تخصصی تعیین ابعاد اقتصادی، انجام gps از واحدهای صنفی، اطلاع رسانی مستمر و دوره ای كاركردها و اقدامات نظام به بخش دولتی و كشاورزان و بهره برداران، انجام فعالیتهای آموزشی و اطلاع رسانی، احصا مسائل و مشكلات كشاورزان و تدوین برنامه های اجرایی.

تشكیل كارگروه های تعیین ابعاد اقتصادی در سطح شهرستانها برابر مقررات مندرج در مواد 22 و 23 شیوه نامه نحوه صدور، تمدید و ابطال پروانه فعالیت می باشد و اجرای آن ضمن تعیین حداقل ابعاد اقتصادی اعضای نظامهای صنفی منجر به طی روند قانونی تعیین حق عضویت، صدور و تمدید پروانه ها خواهد شد كه در صورت عدم رعایت آن می تواند مورد محكومیت در صورت شكایت قرار گیرد. همچنین حداكثر دقت  در صدور پروانه های فعالیت و تقویت توان مذاكراتی، ارتباطی و تعاملی با توجه به شرایط حاكم برا ساختارهای اداری برای نظامهای صنفی ضروری است.

نمایندگان دفتر امور تشكل های كشاورزی در این ماموریت نظارتی، آقایان شفیعی، سپهریان و دادجو بوده اند.

 

ستاداجرایی نظام صنفي كشاورزي خراسان رضوي...
ما را در سایت ستاداجرایی نظام صنفي كشاورزي خراسان رضوي دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : keshavarzeeo بازدید : 38 تاريخ : شنبه 13 خرداد 1396 ساعت: 10:51